Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Ghosts

Vind fede præmier ved at udfordre dine venner i Call of Duty

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dig og dine venner mundhugges sikkert ofte om hvem af jer, der er bedst til Call of Duty, men nu giver vi jer en perfekt anledning til rent faktisk at få det afgjort.

GR Friday Nights lader dig nu udfordre dine venner i Call of Duty: Ghosts og Call of Duty: Black Ops II, og vi har præmier på højkant. Du kan vinde digitalt indhold til begge spil, headset fra Turtle Beach, tre års Xbox Live Gold-abonnement eller en Pro Edition af det kommende Call of Duty: Advanced Warfare.

Hop ind på CoD Challenge app'en og send en udfordring til en ven - resten giver sig selv derfra. Så skal der headshottes!

HQ
Call of Duty: Ghosts

Relaterede tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Årets udgave af verdens største spilserie tordner i dag ud på spilhylderne. Vi leverer to karakterer med både PlayStation 4 og current gen.

Esportsspecial: Call of Duty

Esportsspecial: Call of Duty

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Gamereactors faste læser har sikkert hørt om det årlige verdensmesterskab i Call of Duty - GRTV har nemlig dækket det ved flere lejligheder. Activision selv har bakket op...

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi er sikre på at en del gamere ser frem til endnu en rutsjebanetur i Activisions nyeste afsnit af deres populære skydespilsserie. Vi sagde pænt farvel til Call of Duty:...Indlæser mere indhold