Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Vind MW2 Resurgence Pack

Download-kode til Modern Warfare 2-DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den seneste banepakke til Call of Duty: Modern Warfare 2 er nu ude på Xbox Live. Pakken hedder Resurgence Pack, og indeholder fem nye multiplayer-baner til spillet, der nærmest konsekvent har ligget nr. 1 på listen over mest spillede Xbox Live-spil, siden det udkom sidste år.

Nu giver Gamereactor dig muligheden for at vinde en download-kode til Xbox-versionen af Resurgence Pack, ganske gratis. For at deltage i lodtrækningen skal du blot hoppe ind på vores konkurrence-side, og svare på et enkelt spørgsmål.

Vi trækker en enorm bunke vindere på mandag og sender koderne ud på PM.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold