Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Vinny1x underskriver kontrakt med TSM's Fortnite-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsorganisationen Team SoloMid har en ganske stor og signifikant tilstedeværelse i League of Legends, men de har også et Fortnite-hold, og nu spillet fortsat er uhyre populært verden over, så er det naturligvis også dette hold der vokser.

Nu har de eksempelvis afsløret, at Vinny 'Vinny1x' Gerald Gilgan har sluttet sig til holdet, og han bliver partner med Anthony 'ZexRow' Colandro.

Vinny1x har dystet i konkurrencer siden TwitchCon, hvor han blandt andet har stået på podier.

"It has always been a dream of mine to join one of the best organizations in the gaming industry. I've always seen TSM do great things in every game such as League, PUBG etc. I can't wait to represent TSM in the upcoming tourneys and give it my all," siger Vinny1x.

Fortnite
Photo: Team SoloMid

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold