Dansk
Gamereactor
lifestyle

Viral 'hawk tuah' pige for at få reality tv-serie

Tilsyneladende er tilbud allerede kommet hendes vej.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Haliey Welch, AKA 'hawk tuah' pigen, kan snart få sit eget reality -tv -show. Den unge kvinde blev viral for nylig for at have optrådt i et TikTok-interview. I interviewet sagde hun den berømte 'hawk tuah - spytte på den thang' sætning, og siden da er hun blevet skudt ind i stjernerne.

Hvis du ikke ved det, er der et klip af det originale interview nedenfor, men du kan forhåbentlig få essensen af, hvad hun mener med hawk tuah, uden at vi behøver at skære det ud for dig. Spørgsmålet om at føre til det centreret omkring soveværelset bevæger sig også, bare for at give dig et tip.

Siden det virale øjeblik har Welch optrådt i podcasts og adresseret den pludselige berømmelse, hun har modtaget online. Der er kommet mange anmodninger om, at hun skal lave en OnlyFans, hvilket hun har nægtet. Det ser i stedet ud til, at hun vil gå en mere traditionel vej, da TMZ rapporterer, at hun er tæt på at lande en reality-tv-aftale. Om berømmelsen vil vare ved, vides ikke, men det ser ud til, at Welch har en plan om at komme videre, mens hun kan.

Dette er en annonce:
Viral 'hawk tuah' pige for at få reality tv-serie


Indlæser mere indhold