Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Virtus.pro vender tilbage til konkurrencedygtig Apex Legends

Efter fire år væk er holdet vendt tilbage til Battle Royale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens nogle langsigtede konkurrencedygtige Apex Legends fans uden tvivl vil være bekendt med Virtus.pro og deres tilstedeværelse på scenen, vil nyere fans sandsynligvis ikke være i samme båd. Dette skyldes, at holdet ikke har været en del af Apex esports siden 2020, men dette vil ændre sig snart, da en ny liste er blevet bekræftet.

Virtus.pro har underskrevet tre spillere og en træner, tidligere fra Team Burger, for at markere sin tilbagevenden til verden af Apex esports. Holdet vil bestå af Dylan "Prycyy" Price, Isaac "Wey" Gorial, Rick "Sharky" Wirth og træner Bilal "urban" Fulat.

Apropos at vende tilbage til Apex esports har VPs administrerende direktør Nikolai Petrosssian udtalt: "Vi havde en Apex Legends -liste i 2019/20, men på grund af forskellige faktorer var klubben ikke i stand til fuldt ud at realisere det projekt. Nu vender vi tilbage til en meget mere omhyggeligt struktureret esportsdisciplin med klare perspektiver. I øjeblikket kan organisationer arbejde mere frit på deres projekter på lang sigt, fordi EA giver klubberne visse garantier og motivation til at udvikle deres vagtplaner. I øjeblikket står Apex Legends ret højt på vores prioriteringsliste, og vi er klar til at investere en masse ressourcer i denne disciplin og opbygge vidtrækkende udviklingsplaner for både vores vagtplan og hele scenen."

Vi ser næste gang holdet i aktion under Apex Legends Global Series: 2024 Split 1 Playoffs, som afholdes i begyndelsen af maj.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold