Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Vivid og Chap er blevet droppet af Cloud9

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I hvad der kun kan betragtes som en overraskende beslutning, så har esportsorganisationen Cloud 9 valgt at droppe spillerne Ryan "Chap" Chaplo og Noah "Vivid" Wright. Det var spillerne der fik lov til at afsløre denne pludselige omrokering af deres ellers ret succesfulde hold.

"As of today I am released from Cloud 9," siger Vivid. "To explain the situation... got a message yesterday inquiring about having a meeting today. Then today I got into the meeting with the Fortnite manager (Robin) over at C9 who basically immediately informed me that myself and Chap would be getting released today. There was no real explanation."

Cloud9 selv har faktisk ikke kommenteret yderligere på situationen, og som kommentatorer og andre medier allerede har påpeget, så er dette en ret uortodoks måde at give slip på to succesfulde spillere.

Fortnite
Cloud9

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold