Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Volvo annoncerer planer om at udfase dieselbiler i begyndelsen af 2024

Og har til hensigt at være fuldt elektrisk i 2030.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Volvo har netop annonceret sine planer om at opfylde bæredygtighedsmål og gå videre fra køretøjer med forbrændingsmotor. Den svenske bilproducent har nu erklæret, at den fra begyndelsen af 2024 ikke vil producere flere dieselbiler, og at den derefter kun agter at sælge fuldt elektriske biler i 2030, alt sammen før den ser ud til at være en klimaneutral virksomhed i 2040,

Som afsløret ved Climate Week NYC-begivenheden udtalte Volvo også, at det "ikke længere bruger en eneste krone af vores F & U-budget på at udvikle nye forbrændingsmotorer", da det har solgt sin andel i Aurobay, et ventureselskab, der havde alle sine resterende forbrændingsmotoraktiver.

Om denne plan har Volvos administrerende direktør, Jim Rowan, udtalt: "Elektriske drivlinjer er vores fremtid og bedre end forbrændingsmotorer: de genererer mindre støj, færre vibrationer, færre serviceomkostninger for vores kunder og nul udstødningsemissioner. Vi er fuldt fokuseret på at skabe en bred portefølje af førsteklasses, fuldt elektriske biler, der leverer alt, hvad vores kunder forventer af en Volvo - og er en vigtig del af vores svar på klimaændringer."

Med planer om at være fuldt elektrisk i 2030 vil Volvo forsøge at slå de planer, som mange bilproducenter har lagt ud.

Dette er en annonce:
Volvo annoncerer planer om at udfase dieselbiler i begyndelsen af 2024


Indlæser mere indhold