Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

w7m esports er BLAST R6 Major Copenhagen mestre

Holdet besejrede Team Liquid for at tage turneringen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det blev annonceret tidligere i år, at turneringsarrangøren BLAST.tv ville være vært og tage point på konkurrencedygtige Rainbow Six: Siege begivenheder fremover, og vi har nu fået vores første rigtige smag af, hvordan dette ser ud, da BLAST R6 Major Copenhagen er afsluttet.

Efter et par ugers konkurrence sluttede turneringen i weekenden med at se w7m esports tage imod Team Liquid i den store finale, en kamp, der sluttede med w7m på toppen og tog hjem med $207.000 i præmiepenge, samt en bådladning på Six Invitational point, som bliver afgørende for at sikre en plads i den massive turnering i slutningen af sæsonen.

Hvad angår det næste, vil BLAST R6 Major USA blive afholdt engang i november, og inden da vil der være en tilbagevenden til ligaspil og andre mindre turneringer.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?



Indlæser mere indhold