Dansk
Gamereactor
lifestyle

Wales har tilsluttet sig metaverset

Landet har til hensigt at udvide sin turismeindsats ved at tilbyde digitale oplevelser.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wales søger at få et spring på ideen om digital turisme ved at blive det første land, der udgør Det Forenede Kongerige, der slutter sig til metaverset. Projektet er bygget af Visit Wales og giver brugerne mulighed for at udforske det walisiske landskab og få en smag af dets arv, før de booker billetter til at flyve over og opleve det personligt.

Det nævnes, at denne oplevelse vil blive hostet på metaverse-platformen Spatial, og at den vil omfatte et historisk slot med et skjult kort over Wales, en svævebane til at rejse fra den ene side af metaverset til den anden og et amfiteater med skærme, der viser noget af Wales musik og kultur.

"Wales Metaverse er blevet skabt for at nå ud til nye målgrupper - uanset hvor de måtte være i verden - og inspirere dem til at besøge vores fantastiske nation for alvor," sagde Wales minister for turisme, Hannah Bylthyn. "Ved at fremvise noget af det bedste, Wales har at tilbyde besøgende på denne utroligt innovative måde, sætter vi Wales i en onlinesfære, hvor millioner af mennesker allerede mødes hver dag."

Du kan få adgang til metaverseoplevelsen i dag ved hjælp af en telefon, tablet, bærbar computer eller computer og via et Meta Quest headset.

Dette er en annonce:
Wales har tilsluttet sig metaverset


Indlæser mere indhold