Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Warhammer 40,000: Boltgun

Warhammer 40,000: Boltgun - Forges of Corruption

Den første DLC til en af de bedste boomer shooters længe er landet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Sidste år gik en drøm i opfyldelse for Warhammer 40,000-fans. En Space Marine blev kastet ned på en kaos inficeret planet med intet andet end tonsvis af våben og sit chainsword til at flænse og flå sig vej til den endelige boss og udryd, udryd, udryd. Warhammer 40,000: Boltgun var en fantastisk shooter, der endelig gav os den Space Marine som Doomguy-oplevelse, vi havde hungret efter.

Nu, over et år efter udgivelsen af hovedspillet, får Malum Caedo et opkald fra Imperiet, der fortæller ham, at han ikke er helt færdig med at urydde endnu, og at der igen samles Chaos forces ved en gammel smedje brugt af Mechanicum. Og så, som en 80'er action helt, gør Caedo sig klar til igen at tørrer blodet af sit chainsword, klar til kamp endnu en gang.

Warhammer 40,000: Boltgun
Dette er en annonce:

The Forges of Corruption DLC'en til Warhammer 40,000: Boltgun tilbyder i bund og grund en mini-kampagne tilføjet til slutningen af grundspillet. Fem levels, hvoraf fire er den typiske Boltgun-affærer med nok fjender til at male Caedo som en af de mest hårdkogte Space Marines nogensinde, og store, åbne områder, som du akrobatisk kan kaste dig igennem, mens du affyrer bolter-skud efter bolter-skud for at lægge disse enerverende dæmoner og kultister i graven. Det sidste level er en mega boss-kamp, hvor du skal nedkæmpe selve The Corrupted Forge, mens du kæmper mod de største fjender fra grundspillet og DLC'en.

Forges of Corruption nyder godt af sin stramme, fokuserede setting. Rejsen til The Corrupted Forge bliver ikke kun fortalt af de lig, du efterlader i dit kølvand. Nej, en du ser også landskaberne omkring dig tiltage i korruption, desto tættere du kommer på dit mål. Store monolitter skabt af Imperiet, spænder faretruende over dig i starten af hvert level, og deres enorme størrelse får dig ufrivilligt til at tænke på, hvor mange dæmoner, der mon venter dig forude. Det visuelle design og udseendet af disse levels er fantastisk, og mens brugen af åbne områder og lidt ekstra vertikalitet er velkommen, må jeg påpege, at hvis du kender Boltgun, kender du disse levels og fremgangsmetoden. Skyd dig fremad, saml en nøgle op indimellem, for at komme videre til næste område, dræb så mange fjender som muligt. Og gør så det hele igen. Det er en formel, der aldrig bliver trættende, selvom jeg måske gerne ville have set lidt mere eksperimenterende level design i denne DLC.

Warhammer 40,000: Boltgun

Andre steder ser vi nye tilføjelser i form af ekstra fjender og kraftige våben til at dræbe nævnte fjender. Chaos-holdet er blevet forstærket af en Chaos Marine (en lidt svagere version af Chaos Space Marine, der kan bære en Plasma Gun), en Chaos Havoc (Chaos Space Marine med en rocket launcher), en ny Chaos Terminator, der kan teleportere og som jager dig med de bare kløer, og den mægtige Helbrute.

Dette er en annonce:

Helbrute, som er en utrolig fed tilføjelse til fjendegalleriet, giver dig en voldsomt udfordrende boss-fight, da den kan kaste uanede mængder af ild mod dig, trampe på dit hoved i nærkamp og endda helbrede sig selv, når du selv tager en pause. Men udover Helbrute, så kan resten af de nye fjender godt føles som om de ikke har den store en indvirkning. De passer godt ind i kampene, der findes i Forges of Corruption, og det er utroligt tilfredsstillende at sprænge dem i et utal af småstykker, men sammenlignet med Helbrute, så falder de lige let nok i baggrunden, og de blive sjældent mere, end blot gore og kanonføde, som du lidt for nemt kværner igennem på vej mod næste level.

HQ

De nye våben i Forges of Corruption er Missile Launcher, som har en fantastisk visuel effekt og giver masser af AoE splash damage, og Mega-Melter, som ærligt talt er den bedste tilføjelse til våbenarsenalet, jeg kunne have håbet på. Våbnene fra Boltguns grundspil er rigtig fint implementeret. Hvert våben spiller sin egen unikke rolle og er ekstra effektive mod respektive fjender, men det føltes aldrig som om der rigtig var noget til bare at flænse igennem bosser. Men lad mig præsentere dig for Mega-Melter - min elskede nye favorit til at gå op til en Greater Daemon og sende den tilbage til Warp med så mange flamme-drevne skud som det kræver. Som det var tilfældet med grundspillets våben, er lyd designet her igen fra øverste hylde, og disse to nye instrumenter udgør et perfekt kor af den sødeste død leveret til Imperiets fjender.

Mens sidste uge var fuld af diskussioner om en anden DLC, så bør fans af Warhammer 40,000, tidligere spillere af Boltgun, og dem, der bare vil have en fantastisk boomer shooter-kampagne, ikke gå glip af Forges of Corruption. For 45 kr. får du en fin kampagne fyldt med stiliserede cutscenes og levels, et par nye fjender til at lade din vrede gå ud over, og et par fantastiske våben til at kanalisere den vred med. Det er en hurtig, mini-efterfølger til grundspillet. Stram og fokuseret, og det giver mig stort håb for hvilket helvede Malum Caedo kommer til at sidde fast i næste gang.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Fede kampe, nye og interessante visuelle rammer, fænomenalt lyd design, nye sjove våben
-
Level designet føles en anelse idéforladt, de nye fjender kunne være federe
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold