Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters' Duty Eternal DLC kommer lige om lidt

Der vil være både nye missioner og karakterklasser

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu har vi endelig fået den første udvidelse til Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters og den lander lige om lidt, nærmere bestemt 6. december.

DLC'en hedder ganske rammende Duty Eternal, og vil give dig nye missioner og ikke mindst mulighed for at spille som en Dreadnought, en Venerable Dreadnought endda, hvilket må siges at være en ret heftig udvidelse af arsenalet, og som naturligvis kan udvides og tilpasses som man kender det med sine eksisterende soldater.

Historien er at der er kommet en ny variant af spillets primære problem, The bloomwill som kan bekæmpes igennem såkaldte Technophage Outbreak missions der skulle være "the most challenging in the game to date," da der er flere fjender og nye maps der er væsentligt sværere end man er vant til.

Herudover bliver der åbnet for nye områder i rummet som man får adgang til igennem befrielsen af frigatten Galdius, og det giver dig to angrebsstyrker så du kan nå flere missioner i tide.

Desværre koster den slags ekstra indhold, og prisen er 14.99 Euro.

HQ
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters
Warhammer 40,000: Chaos Gate - DaemonhuntersWarhammer 40,000: Chaos Gate - DaemonhuntersWarhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

Relaterede teksterIndlæser mere indhold