Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Eternal Crusade

Warhammer 40,000: Eternal Crusade går free-to-play

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Warhammer 40,000: Eternal Crusade har haft meget modvind siden spillets udgivelse, og nu gør udvikleren Behaviour Interactive klar til at udgive spillet under en såkaldt free-to-play-model.

I et interview med udvikleren, bliver det dog gjort klart, at folk der allerede har købt spillet vil få en fordel, da oplåsning af ting går hurtigere, samtidigt med at der er visse funktioner gratisspillerne ikke får adgang til uden at punge op.

En konsolversion er stadig under udvikling, og målet er, at alle på tværs af platformene skal kunne spille sammen, hvilket også er muligt, da spillet er udviklet på Unreal 4 Engine, der er spillets motor.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade bliver gratis at spille i løbet af i år, og konsoludgaven er også på vej, dog har ingen af udgaverne fået en specifik dato for udgivelse.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade

Relaterede teksterIndlæser mere indhold