Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer Online: Age of Reckoning

Warhammer online får succes

Paul Barnett smider sit bud på bordet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Warhammer Onlines creative leder Paul Barnett, er sikker på at det kommende MMORPG bliver en stor succes. På Mythics kontor, har de lavet et væddemål omkring antallet af spillere, der vil besøge Games Workshop-verdenen efter et år - og her tror Barnett at der allerede indenfor det første år, vil være en million forbrugere, fulgt op af 3 millioner på et senere tidspunkt. Han gør dog opmærksom på at det er hans eget bud, og ikke firmaets:

"Vi har lavet et væddemål på holdet, og jeg har lagt mit bud ned i bowlen. Jeg mener der er en million spillere indenfor det første år, efterfulgt af tre millioner. Buddet er mig eget personlige. Det er ikke Mythic eller EA."

Norske Funcom satsede også stort på Age of Conan: Hyborian Adventures, men ifølge kilder tæt på firmaet, så er der maksimalt 400.000 online på dette ambitiøse MMORPG, og tallet siges at dale ugentligt.

Warhammer Online: Age of Reckoning
Warhammer Online: Age of Reckoning
Warhammer Online: Age of Reckoning

Relaterede teksterIndlæser mere indhold