Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 får ikke cross-play

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cross-play fylder utroligt meget i spilverdenen for tiden, og der går efterhånden spekulationer i hvilke spil der kommer til at indeholde cross-play.

Fatshark, der står bag Warhammer: Vermintide 2, har også fået flere spørgsmål fra fans på Twitter, der spørger, om der vil være cross-play i spillet, men udvikleren har bekræftet at spillet ikke kommer til at få nogen form for cross-play.

Dog kan PC-folket se frem til, at spillet kommer til at understøtte modifikationer, så der vil til gengæld være rig mulighed for at hente en masse nyt brugerskabt indhold til spillet.

Warhammer: Vermintide 2

Relaterede tekster

6
Warhammer: Vermintide 2Score

Warhammer: Vermintide 2

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen


Middelalderligt skydespil med blankvåben, Left 4 Dead i et fantasy-univers - Vermintide 2 er sjovt, men også et nichespil
 for et bestemt publikum.

0
Se os spille Vermintide 2

Se os spille Vermintide 2

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Warhammer: Vermintide 2 udkommer løbende til forskellige systemer. Fatshark udgav det tidligere i år til PC, nu er tiden kommet til Xbox One, og Playstation 4-versionen...Indlæser mere indhold