Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 har fået en udgivelsesdato på Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Warhammer: Vermintide 2 har solgt adskillige millioner eksemplarer på PC alene, og nu holder Fatshark deres løfte og udgiver spillet på konsollerne, eller snarere starter de med Xbox One lader det til.

Fatshark har afsløret via deres hjemmeside, at spillet ankommer på konsollen d. 11 juli, men du kan faktisk allerede prøve spillet i dag.

Fra i dag, eller snarere i går, er en åben beta-test gået i luften på Xbox One, så du kan gratis downloade spillet, og afprøve en god portion af det. Ikke bare det, fra d. 11 juli vil spillet også blive tilføjet til Game Pass, så har du den tjeneste, så koster spillet ingenting.

Warhammer: Vermintide 2

Relaterede tekster

6
Warhammer: Vermintide 2Score

Warhammer: Vermintide 2

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen


Middelalderligt skydespil med blankvåben, Left 4 Dead i et fantasy-univers - Vermintide 2 er sjovt, men også et nichespil
 for et bestemt publikum.

0
Se os spille Vermintide 2

Se os spille Vermintide 2

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Warhammer: Vermintide 2 udkommer løbende til forskellige systemer. Fatshark udgav det tidligere i år til PC, nu er tiden kommet til Xbox One, og Playstation 4-versionen...Indlæser mere indhold