Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2-salget overgår originalens på bare to uger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på måneden udgav svenske Fatshark deres ventede efterfølger til det populære Warhammer 40,000: The End Times - Vermintide, og spillet blev mødt med stærke anmeldelser og stærke salgstal. Dog tyder noget på at efterfølgeren kommer til at klare sig markant bedre end forgængeren, for den har nu passeret en imponerende milepæl på ganske kort tid.

PCGamesInsider kan nemlig rapportere, at spillet har formået at tjene flere penge på salget af Vermintide 2 på to uger, end de gjorde på hele den årelange periode originalen var på markedet.

Vi vil lade Fatshark-chefen Martin Wahlund forklare:

"Right now, we have outsold, in terms of revenue, the lifetime revenue of the original Vermintide, and on PC only."

Herunder kan du desuden finde vores videoanmeldelse af spillet.

HQ
Warhammer: Vermintide 2

Relaterede tekster

6
Warhammer: Vermintide 2Score

Warhammer: Vermintide 2

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen


Middelalderligt skydespil med blankvåben, Left 4 Dead i et fantasy-univers - Vermintide 2 er sjovt, men også et nichespil
 for et bestemt publikum.

0
Se os spille Vermintide 2

Se os spille Vermintide 2

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Warhammer: Vermintide 2 udkommer løbende til forskellige systemer. Fatshark udgav det tidligere i år til PC, nu er tiden kommet til Xbox One, og Playstation 4-versionen...Indlæser mere indhold