Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide får nu kosmetiske mikrotransaktioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er så sandelig ikke alle spil der udkommer med mikrotransaktioner fra start af, og ofte har medier det med direkte at rose disse spil i diverse anmeldelser. Så er nogle udviklere dog begyndt at indføre sådanne systemer efterfølgende, og denne tendens er blevet kritiseret af mange forbrugere.

Og det er netop hvad udvikleren Fatshark har gjort i Warhammer: Vermintide 2. Spillet har tidligere ikke haft nogen direkte monetariseringsstrategi, udover at udgive betalte udvidelser, men det har de så nu via kosmetiske mikrotransaktioner.

Dette er blevet afsløret via spillets Twitter, og her bliver det også bekræftet, at ligesom så mange andre spil med mikrotransaktioner kommer til at være en særlig valuta du kan købe, og som bruges til at anskaffe disse kostumer.

Hvad synes du om denne beslutning?

Warhammer: Vermintide 2

Relaterede tekster

6
Warhammer: Vermintide 2Score

Warhammer: Vermintide 2

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen


Middelalderligt skydespil med blankvåben, Left 4 Dead i et fantasy-univers - Vermintide 2 er sjovt, men også et nichespil
 for et bestemt publikum.

0
Se os spille Vermintide 2

Se os spille Vermintide 2

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Warhammer: Vermintide 2 udkommer løbende til forskellige systemer. Fatshark udgav det tidligere i år til PC, nu er tiden kommet til Xbox One, og Playstation 4-versionen...Indlæser mere indhold