Dansk
Gamereactor
nyheder
Hitman

Warner Bros. bliver den nye udgiver på Hitman-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år måtte Square Enix og danske IO Interactive desværre gå hver til sit, og efterfølgende kunne IO afsløre, at de var gået hen og er blevet en separat enhed uden udgiver tilknyttet. Det var dog dengang, for nu har de indgået i et samarbejde med en ny partner, der skal stå for at udgive studiets største aktiv - kapitler i Hitman-serien.

Warner Bros. har afsløret at de har indgået en aftale med IO Interactive om at udgive fremtidige Hitman-kapitler, det starter altsammen med Definitive Edition-udgave af det allerede eksisterende spil, som udgives d. 18 maj.

"We're super excited to be working with Warner Bros. Interactive Entertainment on Hitman and together releasing the Definitive Edition to new players. Working with a partner like WBIE means that the team at IOI can stay focused on what we're good at, making games," siger Hakan Abrak, der er CEO for IO Interactive.

Denne Definitive Edition-udgave indeholder en masse ekstra kostumer, samtlige episoder, Game of the Year Edition-indholdet og meget mere.

Hitman

Relaterede tekster

1
Hitman - Episode 6Score

Hitman - Episode 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonathan Sørensen

Hitmans første sæson er nu afsluttet, og Jonathan har kigget nærmere på det sidste kapitel, der foregår i Hokkaido, Japan.Indlæser mere indhold