Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros. får kritik for at tage patent på Nemesis-systemet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Warner Bros. har i adskillige forsøg, siden lanceringen af Middle-earth: Shadow of Mordor, prøvet at taget direkte patent på det nu ikoniske Nemesis-system, der forvandler almindelige fjender til potentielle rivaler.

For nylig lykkedes det, men de får dog kritik fra forskellige leder og kanter for at tage patent på designelementer, der burde kunne blive benyttet af alle. Blandt kritikerne finder vi Thomas Was Alone-udvikler Mike Bithell, der kalder patentet for "gross" på Twitter:

"This is really gross, especially for a franchise that built its brilliant nemesis system on top of a whole heap of mechanics replicated from other games. As all games do. Because that's how culture and creativity works. Be a better neighbor, WB."

Det er rigtigt at Middle-earth-serien er konstrueret ved brug af mekanikker der hyppigt bruges i andre spil. Det lader ikke til at de vil dele ud af Nemesis-systemet på samme måde.

Middle-earth: Shadow of War

Relaterede teksterIndlæser mere indhold