Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Washington Justice søger ny general manager

Tidligere GM, PRE, har forladt organisationen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Washington Justice endte med at have en ganske skuffende Overwatch League-sæson, da den på trods af masser af talent ikke kvalificerede sig til Playoffs. Det er overflødigt at sige, at dette vil resultere i nogle ændringer i organisationen, og den første af dem kommer i general manager-stillingen, hvor Aaron "PRE" Heckman forlader sin stilling til fordel for nye muligheder for 2023.

Som bemærket af holdet i meddelelsen: "I dag siger vi tak til @PRE_owl, da han udforsker nye muligheder for 2023-sæsonen." Udtalelsen fortsætter: "Aaron har været hos retfærdigheden siden vores første år, og vi vil altid være taknemmelige for den endeløse dedikation, indsats og hjerte, han hældte i retfærdigheden."

PRE har også taget til Twitter for at tilføje noget farve til denne beslutning.

"Jeg har besluttet ikke at vende tilbage til Justice i 2023-sæsonen. Tak til alle de fans, spillere og stab, som jeg har arbejdet med, da vi pressede på for succes uanset hvad.

PRE tilføjer: "Jeg er så stolt af, hvad vi opnåede i mine 3 år med Justice ... Udstillingsvinduer i Australien, midt i sæsonen genopbygges til mirakel play-off løb, finde sjove sponsorer, samarbejde med lokale skoler og hjælpe årsager, der gjorde de hårde dage i ligaen det værd.

Han slutter af med at slå fast, at der "forhåbentlig" ikke er tale om et helt farvel, men mere om "snart at se dig".

Hvem dommeren bringer videre til at udfylde GM-stillingen, er det endnu ikke fastlagt.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold