Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wasteland 2

Wasteland 2 kommer til Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo har udgivet masser af solide titler på Switch-konsollen i løbet af dens første år på markedet, men det at nærmest at forvente fra firmaet. Hvad der på overraskende vis er ved at ske, er at tredjeparterne er ved at få øjnene op for konsollen, noget som kun sker uhyre sjældent for Nintendo, der traditionelt set har været vant til at klare størstedelen af den store software selv på deres platforme.

Nu er endnu et relativt stort spil afsløret som værende på vej til konsollen, nemlig Wasteland 2. Det er spillets instruktør, Brian Fargo, der har annonceret denne versions eksistens via et billede på Twitter.

Mere information om Switch-versionen eksisterer desværre ikke på nuværende tidspunkt.

Wasteland 2

Relaterede tekster

3
Wasteland 2Score

Wasteland 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

En af de største succeser fra Kickstarter-æraen er nu sluppet løs. Vil kapitalindskyderne være tilfredse med resultatet?Indlæser mere indhold