Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 får måske ikke PS4 Pro-opdatering ved udgivelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de store problemer med PlayStation 4 Pro, er at brugen af maskinens ekstra hestekræfter udelukkende afhænger af at udviklere laver særlige opdateringer til deres spil. Watch Dogs 2 var et af de spil der blev fremvist ved selve afsløringen af konsollen, men nu lader det til, at en Pro-opdatering ikke er klar ved spillets udgivelse.

Via et nyligt interview med HipHopGamer fortæller instruktør Jonathan Morin, at fokusset lige nu er på de almindelige versioner:

"Right now we're focusing on November 15 with PS4 and Xbox and PC. As far as the other opportunities, we still have to look into those. We have nothing to announce on that right now. And I am sure plenty of other programmers are looking into these opportunities, but for us, for now, it's PC, and Xbox One, and PS4"

Om hvorvidt Morin anser Pro som værende en del af PS4-familien vides ikke, men det kræver ekstra arbejde at understøtte Pro, så det kan være at der går lidt tid før opdateringen er klar. Tag dog dette med et gran salt for nu.

Watch Dogs 2

Relaterede tekster

4
Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Steam udsalget er allerede begyndt idag og varer til og med den. 19 Februar. Selvom der ikke er gået lang tid siden den populære service havde sit store julesalg, er de...Indlæser mere indhold