Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs 2

Watch Dogs 2's snigskyttevåben er blevet nedgraderet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker som om, at et ret signifikant antal spillere har indgivet klager om, hvor effektiv en helt bestemt type våben er i Watch Dogs 2 især under online-delen. Våbnet, det her drejer sig om, er .50 kaliber snigskytteriffel, og på grund af de mange klager er denne nu blevet godt og grundigt nerfed i en kommende opdatering. Ubisoft erkender at våbnet er alt for kraftfuldt, og de har derfor reduceret antallet af kugler i magasinet fra 6 til 1. Det betyder, at du nu skal lade våbnet efter hvert skud.

Et andet højdepunkt for opdatering 1.09 er, at problem med kortet også er blevet fikset. Førhen kunne spillere bruge denne fejl til at opdage invaderende spillere i online-delen. Derudover forbedrer patchen spillets generelle stabilitet og ydeevne, mens den også forbereder spillet til kommende opdateringer. Patch 1.09 er ude nu til PlayStation 4, mens PC- og Xbox One-udgaverne kommer senere.

Watch Dogs 2

Relaterede tekster

4
Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Steam udsalget er allerede begyndt idag og varer til og med den. 19 Februar. Selvom der ikke er gået lang tid siden den populære service havde sit store julesalg, er de...Indlæser mere indhold