Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Bloodline får ny trailer og udkommer til juli

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Watch Dogs: Legion havde ikke den bedste lancering, da der særligt på Xbox var en del tekniske problemer. Men spillet virker dog efterhånden til at være kommet sig over de værste skavanker, og Ubisoft har udover en onlinedel også haft tid til at lave en ny zoombie-mode, der for nyligt blev tilgængelig på PC.

De fleste spiller dog nok stadig Watch Dogs for dets singleplayer og inden længe kan vi snart få lov til at spille som et par gamle kendinge. I den kommende Bloodlines DLC slår den mutte Aiden Pearce fra det originale Watch Dogs sig sammen med Wrench fra Watch Dogs 2, og det umage makkerpar kommer på en svær mission, hvor de må ligge deres forskelle bag sig og forsøge at snyde nogle meget magtfulde kræfter.

Watch Dogs: Bloodline udkommer den 6. juli som en del af spillets sæsonkort, og du vil også være i stand til at anvende de to karakter i spillets normale kampagne.

Du kan se traileren herunder.

HQ
Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold