Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion næste opdatering bliver udskudt til maj

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har lige annonceret at deres næste større opdatering kaldet 4.0 er blevet udskudt fra slutningen af april til 4. maj. Opdateringen kommer til at introducere en ny spilbar helt ved navn Mina Sidhu, som er en "transhuman" med tanke-kontrollerende evner. Desuden kommer opdateringen med et væld af nye missioner, assignments og karakterer - blandt andet en DJ og en ambulancekører.

Opdateringen kommer også til at forbedre nogle af de bugs, som spillet har lige nu, og forsøger også at forbedre online mode. Årsagen til udskydelsen er, at Ubisoft vil lade sit hold arbejde lidt længere på at fixe de fejl spillet har, sådan fortæller studiet i en ny Twitter opdatering.

"We want the quality of this update to be in the best shape it can be." og Ubisoft tilføjede at udskydelsen ville lade dem, "continue our work on fixes for bugs that have been reported by our players via our Watch Dogs: Legion Bug Reporter, as TU 4.0 will also include more game improvements."

Det er ikke første gang, at Ubisoft udskyder ting, og den kommende AC: Valhalla udvidelse Wrath of the Druids er også blevet udskudt fra d. 27 april til d. 13 maj - og kommenterede yderligere på deres blogpost, at deres mål om at udgive nyt indhold hver fjerde uge, er blevet ændret til hver femte uge i stedet.

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold