Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion Online får crossplay og cross-gen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Watch Dogs-holdet har bekræftet på Twitter, at holdet arbejder på crossplay og cross-gen på Watch Dog: Legion's online del, og at det kommer i en senere opdatering til spillet. Dog hinter udmeldingen ikke til et specifikt tidsrum og det er ikke til at vide hvor langt ude i fremtiden denne senere opdatering er.

Informationen blev udmeldt som svar på en brugers spørgsmål på Watch Dogs: Legions officielle Twitterkonto og svaret var:

"While crossplay and cross-generation-play is currently not available for the Watch Dogs: Legion Online Mode, the development team is working on adding this feature to the game with a later update," forklarede Twitterkontoen i et tweet.

Online-delen af Watch Dogs: Legion er endelig udkommet til konsollerne og Google Stadia, men der går desværre lidt tid før PC-brugere kommer til få fat i det, da en opdagelsen af et problem, som crashede spillet på spillere med et bestemt GPU loadout, gjorde spillet uspilbart. PC-versionen er derfor blevet udskydt på ubestemt tid.

Selvom Online-delen skulle have udkommet tilbage ved udgivelsen af det oprindelige spil i december 2020, så er det endeligt tilgængeligt - sådan da - og vi skal nok holde jer opdateret om hvornår PC-versionen ankommer.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold