Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at ignorere dem. Derfor er de fleste af de zombier, der for omkring ti år siden var her, der og alle vegne i populærkulturen, vendt tilbage til graven i takt med, at forbrugerne har fået nok.

Men det stopper ikke Ubisoft i at hive den støvede fjende frem igen og introducere en zombie-mode i Watch Dogs: Legion Online. Watch Dogs: Legion of the Dead Zombie hedder den, og den er tilgængelig i en alpha-version fra i dag af, da den lanceres i forbindelse med opdatering 4,5.

"The design strategy on Watch Dogs: Legion of the Dead was to expand on existing systems and flip them on its head - like creating a rogue-lite approach with Watch Dogs: Legion's unique gadgets. We want to keep an open line of communication with the community and see where they want to take the game mode next," fortæller den ansvarlige for spillets online-del, Jean-Pascal Cambiotti, til IGN.

Den nye zombie-mode er en PvE roguelite for op til fire spillere. Nu er spørgsmålet så blot, om spillerne sætter tænderne i den nye mode, eller ønsker den hurtigt lagt i graven.

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold