Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Watch Dogs: Legion

   Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at ignorere dem. Derfor er de fleste af de zombier, der for omkring ti år siden var her, der og alle vegne i populærkulturen, vendt tilbage til graven i takt med, at forbrugerne har fået nok.

   Men det stopper ikke Ubisoft i at hive den støvede fjende frem igen og introducere en zombie-mode i Watch Dogs: Legion Online. Watch Dogs: Legion of the Dead Zombie hedder den, og den er tilgængelig i en alpha-version fra i dag af, da den lanceres i forbindelse med opdatering 4,5.

   "The design strategy on Watch Dogs: Legion of the Dead was to expand on existing systems and flip them on its head - like creating a rogue-lite approach with Watch Dogs: Legion's unique gadgets. We want to keep an open line of communication with the community and see where they want to take the game mode next," fortæller den ansvarlige for spillets online-del, Jean-Pascal Cambiotti, til IGN.

   Den nye zombie-mode er en PvE roguelite for op til fire spillere. Nu er spørgsmålet så blot, om spillerne sætter tænderne i den nye mode, eller ønsker den hurtigt lagt i graven.

   Watch Dogs: Legion

   Relaterede tekster

   0
   Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

   Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

   NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

   Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

   0
   Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

   Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

   NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

   Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...   Indlæser mere indhold