Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs Legions kommende opdatering giver mulighed for 60fps på PS5 og Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Watch Dogs: Legion har nu været ude lidt over et halvt års tid, og Ubisoft har efterhånden fået bugt med mange af de bugs, der prægede den originale lancering.

Derfor kan udvikleren nu også begynde at se fremad og introducere nyt indhold og funktioner. Den seneste opdatering, 4.0, tilføjede den telepatiske Mina Sidhu som ny karakter for sæsonkortholdere, men der er nok flere, der vil glæde sig til den kommende 4.5 opdatering.

Denne opdatering vil introducere onlinemission Project OMNI, samt muligeden for endeligt at kunne spille 60 fps på PS5 og Xbox Series X, skriver Ubisoft i en opdatering.

En 60fps performance mode er allerede inkluderet i mange spil på de nye konsoller. Den forbedrer billedhastigheden mod en sænkning af spillets resolution - typisk til 1080p.

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold