Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legions online-del er blevet forsinket igen på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til at spiludvikling er uhyre komplekst midt i en global pandemi, så meget så at problemer kan dukke op i sidste øjeblik, og forhindre afgørende indhold i at blive færdiggjort. Det er præcis hvad der er sket med den ventede online-opdatering til Watch Dogs: Legion. Selvom denne ankommer som planlagt i morgen d. 9 marts på PlayStation, Xbox og Stadia, så bliver det uden Tactial Operations-delen, der ankommer d. 23 marts. Desuden skal spillere på PlayStation slå sig til tåls med "limited in-game text chat" indtil samme dato.

Dette har Ubisoft slået fast via Twitter, hvor de samtidig afslører, at PC-versionen af opdateringen ikke bare er blevet forsinket, den får slet ikke en ny udgivelsesdato takket være en større teknisk problematik.

"We've identified an issue in the PC version that can cause the game to crash for players with certain GPUs. The team is working on fixing the issue as quickly as possible, and in the meantime, we've mad the decision to wait to launch the PC version until this is fixed. We will communicate the new launch as soon as possible."

Det vides endnu ikke præcis hvad problemet med både PC-versionen og Tactical Operations har været.

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold