Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legions seneste opdatering løser ikke Xbox Series X/S problemer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af, at Watch Dogs: Legion blev udskudt med mere end et halvt år, så lancerede det stadig i en noget skuffende tilstand. Særligt Xbox Series X/S spillere hvor hårdt ramt, med tilfælde af lydproblemer og gemte spil, der pludseligt ikke virkede længere.

De problemer har man stadigvæk ikke fået bugt med i den seneste opdatering, 2.30, der netop er kommet ud. Til gengæld har man løst problemer i forbindelse med spillets Permadeath Mode, samt nogle tilfælde af sort skærm, når man åbner en hemmelig dør.

"We wanted to highlight that the Xbox Series X/S save issues are not addressed with TU2.30 but the dev team has identified the underlying cause and is working on an additional fix for this specific issue. We will keep you posted on when we this will be released," skriver Ubisoft.

Watch Dogs: Legion har opnået fine salgstal, men er samtidigt det spil i serien med den værste kritiske reception.

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold