Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Wearable Emergency Toilet

Har du tendens til maveproblemer på grund af for meget junkfood under dine timelange spilsessioner? Nu kan du forlade dit hjem uden at frygte for et latrinært uheld.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Du står i Gamestop i dit lokale storcenter og falder i staver over alle de fede titler, der er udkommet i dette forår. Alt er fryd og gammen, men så sker det, som ikke må ske. Du mærker en rumlen i maven, og du ved, at der er for langt til toiletterne, der ligger ved Føtex helt nede i den anden ende af centeret.

HQ

Nu ærgrer du dig over, at du absolut SKULLE spise en kæmpestor durumrulle med ekstra chili, da du sad og spillede Minecraft hele natten. Den durumrulle skal ud, og det kan kun gå for langsomt. Her kommer du i tanke om, at du heldigvis har medbragt dit Wearable Emergency Toilet, og så er faren igen drevet over.

Du sætter dig på hug og slår den affaldsæk-lignende poncho omkring dig, og så ordner du det, som du nu skal have ordnet. Alt imens folk går forbi uden at lægge mærke til dig, da det jo ikke vækker opsigt at forrette sin nødtørft i fuld offentlighed iklædt en affaldssæk.

Set hos: Digi Info

Wearable Emergency Toilet
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Wearable Emergency Toilet

Wearable Emergency Toilet

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Jonas Damholt

Har du tendens til maveproblemer på grund af for meget junkfood under dine timelange spilsessioner? Nu kan du forlade dit hjem uden at frygte for et latrinært uheld.Indlæser mere indhold