Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

West Play-Ins-beslaget er indstillet

Tre Overwatch League-holds sæsoner er allerede forbi.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er næsten i slutningen af 2023 Overwatch League-sæsonen, som kan være den sidste OWL-sæson afhængigt af, hvad der sker med holdafslutningsstemmer forud for den potentielle 2024-sæson. Når dette er tilfældet, er Play-Ins-beslaget for Playoffs 2023 allerede sat, hvilket betyder, at tre holds sæsoner allerede er forbi, og en masse flere er indstillet til at konkurrere om pladser i selve slutspillet.

Overwatch 2

For Los Angeles Gladiators, Los Angeles Valiant og Vegas Eternal er sæsonen 2023 allerede slut. Hvad angår resten af holdene, har Atlanta Reign, Florida Mayhem og Houston Outlaws allerede kvalificeret sig til Playoffs, mens resten vil konkurrere i Play-Ins turnering.

Dette starter i denne uge, og hvad angår beslaget for begivenheden, og hvem hvert hold spiller og hvornår, kan du fange det nedenfor for at se, hvad dit hold skal opnå for at overleve og konkurrere i Playoffs.

Fang handlingen her.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold