Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

WHO mener at det at spille for mange spil kan være sundhedsskadeligt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alle her på Gamereactor elsker at spille spil, og vi bruger en god portion af vores fritid på at lade os opsluge i den ene virtuelle verden efter den anden. Dog siger World Health Organization nu at vi skal passe på, for det at spille for meget er noget de mener man bør anse som sundhedsskadeligt. Faktisk går de så langt som at betegne det som en mental sygdom, en "video game disorder".

New Science kan rapportere, at denne "sygdom" er med i den nyeste revision af organisationens internationale klassifikation og oversigt over sygdomme (ICD-11), som publiceres næste år.

Der findes endnu ingen fuldstændig definition på sygdommen, men WHO beskriver den som en adfærdsmønster hvor en person ikke kan styre frekvensen eller volumen på den tid de spiller.

Ifølge Vladimir Poznyak, der er chef for WHO's Department of Mental Health and Substance Abuse, er det vigtigt at anerkende dette som en sygdom:

"Health professionals must recognize that gambling disorders can have serious health consequences. Game behavior and other characteristics [of video game disorder] are usually evident for a period of at least 12 months for a diagnosis to be assigned, although the required duration may be shortened if all diagnostic requirements are met and the symptoms are severe"

WHO mener at det at spille for mange spil kan være sundhedsskadeligt


Indlæser mere indhold