Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wii Sports

Wii Sports rammer ny milepæl

Nintendo: 50 millioner solgte spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom salget af Wii ikke er eksploderet i år 2009, så har Nintendo ikke det store at være kede af. Firmaet har nemlig netop offentliggjort salgstallene for nogle af deres mest populære spil - og de er intet mindre end imponerende.

HQ

På toppen sidder Wii Sports, spillet der bl.a. i flere regioner er pakket med Nintendo Wii-konsollen, med intet mindre end 50 millioner solgte eksemplarer. Dette følges op af 24.4 millioner Wii Play-spil, 22.5 millioner Wii Fit-spil og 18.4 millioner Mario Kart Wii-spil. Imens er sommerens store udgivelse, altså Wii Sports Resort, i øjeblikket oppe på syv millioner solgte spil.

Det ser ligeså rosenrødt ud på Nintendo DS, hvor New Super Mario Bros. er langet over disken i 19.9 millioner eksemplarer, mens Mario Kart DS har rundet 16 millioner spil. Årets bedstsælgende NDS-spil fra Nintendo er dog Pokemon Platinum med 2.63 millioner eksemplarer, noget der på verdensplan bringer udgivelsen op på 6.39 millioner spil.

Wii Sports
Wii Sports
Wii Sports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold