Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wii Sports Resort

Wii Sports Resort rammer milepæl

500.000 solgte spil på kun otte dage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo kan tilsyneladende ikke gøre noget forkert, når det kommer til deres spil, for oveni nyheden om at Wii Sports forleden rundende 50 millioner spil, så har den amerikanske afdeling af Nintendo netop meddelt, at opfølgeren Wii Sports Resort, der er pakket med Wii Motion Plus-teknologien, er solgt i 500.000 eksemplarer i USA på kun otte dage.

Vicechefen for Nintendo, Cammie Dunaway, sagde følgende ved annonceringen:

"Vi har rundt regnet solgt et eksemplar af Wii Sports Resort hver 1.5 sekunder siden dets lancering i Amerika. Det fortæller os, at forbrugerne har ventet i spænding, for at få lov til at deltage i disse sjove aktiviteter - og det er en fremragende start for et spil, der har en høj langtidsholdbarhed."

Du kan finde vores anmeldelse af Wii Sports Resort her på sitet.

Wii Sports Resort
Wii Sports Resort
Wii Sports Resort
Wii Sports Resort
Wii Sports Resort
Wii Sports Resort

Relaterede tekster

Wii Sports ResortScore

Wii Sports Resort

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving

Nintendo følger verdens mest solgte spil op med Wii Sports Resort og Elfving har skudt straffekast i basket, kastet med frisbee og padlet i kano. Læs anmeldelsen lige her...Indlæser mere indhold