Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Real Racing 2 HD

Wii U nyskabende?

Tablet kan det samme

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Real Racing 2 er et rigtigt godt bilspil til Apples serie af telefoner/tablets/iPod Touch-dimser. Vi har allerede rost oplevelsen i anmeldelsen her på sitet, men siden dengang har Firemint opdateret spillet, og dermed fulgt op på de mange løfter.

Spillet er blevet opdateret så det kører ægte widescreen-HD på tv-skærmen, mens iPadden kan bruges som rat og kort over banen. Nøjagtig samme ide som vi kunne se Nintendos Wii U benytte. Med en undtagelse: iPadden krævede et kabel forbundet til TV´et. Denne del vil udvikleren nu også fjerne ved at bruge Apples Apple TV.

Man kan argumentere for at Nintendos næste revolution allerede har fundet sted. Hos Apple og hos udviklerne af Android-tablets. Og med tanke på at Nintendo flere gange har rost æblegiganten, er det nok ikke usandsynligt, at de har ladet sig inspirere. Uanset hvad, synes vi at RR2 nu ser endnu mere lokkende ud, og alligevel glæder vi os som små børn til Wii U. Og hvem ved måske Firemint fortsætter successen på Nintendos Wii U som de eksempelvis gjorde på PS3 med Flight Control?

Det er nogle spændende år at være gamer i.

Herunder kan du se vores oprindelige prøvekørsel af Real Racing 2 HD forbundet til et tv

Real Racing 2 HD
Real Racing 2 HDReal Racing 2 HDReal Racing 2 HD
HQ

Relaterede tekster

5
Real Racing 2 HDScore

Real Racing 2 HD

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee sætter sig bag det virtuelle rat i iOS-formatets racing-sværvægter. Vi bedømmer Firemints Real Racing 2 HD og viser video fra både iPad 2 og tv.Indlæser mere indhold