Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Wii-spil kommer til Nvidia Shield i Kina

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo er ikke synderligt vilde med at placere deres kendte karakterer på andre platforme end deres egne, og det tog dem lang tid at påbegynde produktionen af mobilspil, som der nu er blevet udgivet et par stykker af. Netop derfor har det overrasket rigtig mange, at Nintendo har indgået et samarbejde med Nvidia om at placere Wii-spil på Nvidia Shield i Kina.

Dette blev opdaget af insideren Daniel Ahmad, der går under navnet ZHugeX på ResetEra. Han kunne vise en ny kinesisk trailer for Nvidias konsol, der på overrasende vis demonstrere nye version af Wii-spil som Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii og Punch-Out!.

Dette partnerskab lader kun til at gælde i Kina for nu, og involverer desuden videotjenesten iQyi, der over 500 millioner månedlige brugere. Mange er dog begyndt at spekulere om hvorvidt dette betyder, at Wii-spil også snart vil debutere på Switch, når nu Nintendo har påbegyndt arbejdet på at bringe dem til andre platforme.

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterede tekster

2
Twilight Princess HD på vej?

Twilight Princess HD på vej?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Mange Wii U-ejere blev meget skuffede, da Nintendo afslørede, at Zelda til Wii U ikke ville udkomme i 2015 alligevel. Spørgsmålet er: Har Nintendo en plan, der vil gøre...Indlæser mere indhold