Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wild Hearts

Wild Hearts kører i 1080p/60fps eller 4K/30fps på konsollerne

Er du tilfreds med det?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wild Hearts udkommer faktisk lige om lidt, og står til at forsøge at give Monster Hunter-serien noget konkurrence. Vil spillet formå det? Det er endnu for tidligt at sige, men lige meget hvad så ved vi nu hvad vi kan forvente af teknikken bag på konsollerne.

Via en AMA på Reddit fortæller producer Lewis Harvey, at vi kommer til at kunne spille i 1080p/60fps eller 4K/60fps, som lader til at have skabt lidt debat, eftersom mange spil formår at levere en højere opløsning sammen med 60fps.

Det er dog ikke tilfældet her, og spillet vil starte op i 1080p/60fps medmindre du direkte ændrer det til Quality. Det vides så ikke hvordan spillet tager sig ud på Xbox Series S, men det udkommer d. 17 februar.

HQ
Wild Hearts

Relaterede tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Omega Force og EA udfordrer Capcoms Monster Hunter-serie med et spil, der heldigvis også har originale ideer.Indlæser mere indhold