Dansk
Gamereactor
nyheder
Wipeout HD

Wipeout HD med tunge reklamer

Fans klager over længere indlæsningstider

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wipeout HD er et rasende hurtigt og flot spil til PlayStation 3, men efter at reklamefirmaet Double Fusion, forleden lagde en række annoncer ind på spillets loadskærm, klager fans over indlæsningstiderne. Hvor det tidligere tog 10-12 sekunder at indloade en bane, er dette nu forøget til 20 sekunder - og selvom det ikke er meget, så irriterer det de faste brugere af Wipeout HD.

Hvad værre er, så har Sony slet ikke nævnt inkluderingen af disse reklamer. Kigger man eksempelvis på listen over tilføjelser til spillet i det seneste patch, så nævnes annoncerne ikke med et ord. Desuden hævder flere fans, at det ikke tager længere tid at hente banerne end tidligere, men at Sony blot har fiflet med indlæsningstiderne for at give annoncerne mere "airtime" - og det finder de uacceptabelt.

Double Fusion, der står for de dynamiske videoer i Wipeout HD havde følgende at sige:

"Ved at introducere højopløselige, dynamiske videoreklamer i Wipeout HD, opfylder Double Fusion annoncørernes ønske om et mere engagerende reklameformat, samtidig med at vi skubber innovationen af in-game reklamer til et nyt niveau."

Med andre ord: Lev med det, det bliver ikke anderledes.

Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD

Relaterede tekster

Wipeout HDScore

Wipeout HD

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Wipeout er tilbage til tilbudspris, og Blichfeldt har spændt raketten på ryggen og oplevet fartrusen. Læs anmeldelsen lige her...Indlæser mere indhold