Dansk
Gamereactor
nyheder
Wipeout HD

Wipeout HD's problemer

Bryd lydmuren og få et anfald

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under årets E3-messe kom det frem, at Wipeout HD, der tager baner fra de seneste to Wipeout PSP-spil og blander det med en fremragende 60 billeder i sekundet visuel side, ikke er klar til udgivelse endnu. Ifølge David Reeves, så var der et teknisk problem med spillet, der gjorde det umuligt at lancere projektet i øjeblikket, et problem som ingen i Sony koncernen indtil videre har kunnet løse.

Det engelske spilmagasin og spilsite Computer and Videogames har naturligvis været meget nysgerrige for at høre præcis, hvilke problemer spillet rent faktisk havde, og nu er det så kommet frem via Sonys Scott Rohde, at Wipeout HD ikke har klaret den normale test for epileptiske anfald.

Man har i årevis kendt den forhøjede risiko for epileptiske anfald ved at spille computerspil, og alle spil i dag, har også enten en advarsel i selve spillet eller i manualen, der sikrer at der advares mod farerne ved specielt nogle spil - og i denne kategori hører Wipeout HD altså til.

Det vides ikke hvordan eller hvornår Sony vil forsøge at rette op på Wipeout HD.

Wipeout HD
Wipeout HD
Wipeout HD

Relaterede tekster

Wipeout HDScore

Wipeout HD

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Wipeout er tilbage til tilbudspris, og Blichfeldt har spændt raketten på ryggen og oplevet fartrusen. Læs anmeldelsen lige her...Indlæser mere indhold