Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolcen: Lords of Mayhem

Wolcen: Lords of Mayhem har allerede solgt over en million eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for udelukkende at være tilgængeligt på PC, og at være startskuddet på en ny serie fra en uprøvet udvikler, så lader det til at Wolcen: Lords of Mayhem er blevet et gigantisk hit verden over. Spillet, der gør Diablo-serien kunsten efter med isometrisk RPG-action, har været populært blandt spillere verden over siden lanceringen tilbage i februar, og nu ved vi lidt mere om hvor godt det egentlig er gået.

Spillet har tilbragt tre år i Early Access, og blev rigtig lanceret d. 13 februar, og siden da har det solgt over en million eksemplarer. Dette bekræfter udvikleren overfor WCCFTech, hvor de desuden også slår fast at de kommer til at arbejde på at knuse tekniske fejl i løbet af det næste kvartal, og derefter begynder arbejdet på spillets lovede fjerde akt, der fortsætter historien.

Hvis du endnu ikke hvad Wolcen: Lords of Mayhem er, så kan du du se meget mere om spillet i traileren herunder.

HQ
Wolcen: Lords of Mayhem

Relaterede teksterIndlæser mere indhold