Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Tanks

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den nye CORE grafikmotor bringes der nyt grafisk liv i spillets 25 baner samt de adskillige køretøjer der er tilgængelige i spillet.

Motoren er bygget af udvikleren bag spillet, og målet er at skabe et langt mere realistisk look i spillet, og bringe det op på et mere moderne niveau. Samtidigt vil spillets musik også blive opdateret, hvor udvikleren har hyret flere professionelle artister til at skabe nyt musik og lyde til spillet.

Opdateringen udkommer i løbet af marts næste år, og du kan allerede herunder få en forsmag på den grafiske opgradering som opdateringen vil byde på.

HQ
World of Tanks

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold