Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

World Series of Warzone gør comeback

$ 1 million vil være på spil for hold fra hele verden at kæmpe om.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har annonceret, at deres World Series of Warzone turnering vil vende tilbage i år, og faktisk udvide i processen. Turneringen vil sætteCall of Duty: Warzone 2.0 $ 1 million på højkant og vil se 34 hold fra hele verden kvalificere sig til at kæmpe om en del af det.

Turneringen begynder med regionale kvalifikationskampe, hvor 14 hold fra EMEA-regionen, 14 hold fra Nordamerika, 1 hold fra APAC, tre hold fra LATAM North og to hold fra LATAM South går videre og optjener en plads i Global Final i slutningen af sæsonen. Alle hold vil bestå af trioer.

Da WSoW har et globalt fokus, kan du se, hvordan formatet og kvalifikationen er lagt ud i grafikken nedenfor. I henhold til scoring har Activision afsløret, at der er indført et nyt system, der ser spilplacering tjene som en multiplikator for antallet af elimineringer, der er optjent under hvert spil, et træk, der skal tilskynde hold til at jage efter drab i stedet for at spille om position og kampsejre overvejende.

Call of Duty: Warzone 2

Som det har været tilfældet tidligere, vil Global Final også indeholde en #SoloYolo turnering, hvor yderligere $50.000 vil være op til solovinderen af den kamp.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold