Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Black Ops 4

Wrestler taber retssag mod Activision for ulovlig brug af hans lighed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty: Black Ops 4 bliver næppe et af de Call of Duty-spil der vil huskes længe fremover, særligt da det ikke indeholdt en singleplayer kampagne. Spillet har dog alligevel fået lidt af et efterspil, da wrestleren Booker T. Huffman sagsøgte Activision for uden tilladelse at bruge ham som model for karakteren David 'Prophet' Wilkes.

Nu er sagen så afgjort, og wrestleren måtte sande, at hvor det er en ting at besejre en stor modstander i ringen, så er det noget helt andet i en retssag.

Gamesindutry.biz skriver, at det ikke lykkedes at overbevise hverken dommere eller nævninge, om at Activision havde forbrudt sig mod copyright-lovgivningen, og dermed slipper Activision for at betale erstatning. Det var karakteren G.I. Bro, som Huffman syntes i mistænkelig grad lignende Wilkes fra Black Ops 4.

Det er langt fra første gang, at en celebrity ligger sag an mod en spiludgiver for at bruge deres lighed uden tilladelse. Lindsay Lohan lagde i sin tid sag an mod Rockstar for lade sig inspirere at af et ophavsretsbeskyttet billede, hvilket hun ikke fik medhold i.

Denne gang må man dog sige, at ligheden faktisk er ret slående, eller hvad tænker du?

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterede tekster

Eunited vinder 2019 CWL Finalen

Eunited vinder 2019 CWL Finalen

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Den første CWL finale nogensinde sluttede i Miami i søndags. Her havde 16 hold kæmpet om en bid af kagen. finalekampen var mellem Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Indlæser mere indhold