Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Xbox har indgået et samarbejde med Alpine F1-teamet

Formel 1-holdet har fået en ny konsolpartner for de næste par år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spil tager støt et større og større greb om verden af Formula 1. Mellem at der i øjeblikket er to store licenserede spilserier (Codemasters F1-serie og Frontiers F1 Manager-serie), har vi også set forskellige hold udforske partnerskaber med spilcentrerede mærker. Tidligere har dette inkluderet Alfa Romeo, der samarbejder med Kick, og fremtiden vil se Alpine gå sammen med Xbox.

Ifølge et Xbox Wire Post starter partnerskabet fra senere på ugen ved det japanske Grand Prix og vil se Alpines biler og dets paddock-område plastret med Xbox- og PC Game Pass-logoer. For at tilføje til dette vil der blive afholdt aktiveringer i hele F1-sæsonen, der vil forsøge at engagere Alpine og Xbox-fans.

Med hensyn til værdien af aftalen nævnes dette ikke, men vi får at vide, at det er en flerårig aftale, og at Xbox nu bliver døbt Alpines officielle konsolpartner.

Xbox har indgået et samarbejde med Alpine F1-teamet
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold