Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Redfall

Xbox lader ikke til at have været en del af Redfall-udviklingen

Måske har denne mere åbne tilgang også nogle konsekvenser?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har slået fast flere gange, at de har en meget åben politik når det gælder om at håndtere deres studier, og at de generelt får friheden til at gøre det der virker for dem.

Ikke bare det, det virker heller ikke umiddelbart som om at Xbox-divisionen direkte overser Bethesdas spil, også selvom at de lanceres eksklusivt på Xbox (og PC naturligvis). I en ny rapport ovre hos Windows Central fremgår det at Xbox Studios-chef Matt Booty faktisk aldrig overså udviklingen af Redfall, men at Arkane benyttede sig af Bethesdas egen QA-struktur.

Faktisk forholder det sig også sådan med Mojang, hvor Xbox' ledelseshold kun delvist overser, godkender og evaluerer spillenes fremgang.

Naturligvis reflekterer Redfalls kvalitet nu tilbage på Xbox som platform og konkurrent på markedet, og noget kunne tyde på at de nu vil lave deres strategi lidt om.

Redfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold