Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Xbox lader til at være ret sikre på deres Games Showcase denne gang

Xbox' marketingschef siger at han ikke har nogen intentioner om at bede folk om at skrue ned for forventningerne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu har Sony afholdt deres store PlayStation Showcase, og nu bliver det naturligvis spændende at se hvordan Microsoft responderer med deres Xbox Games Showcase, der løber af stablen om mindre end en uge. Enkelte gange er disse store platformindehavere ude på mission om at skrue ned for forventningerne, men det ønsker Microsoft ikke denne gang.

I en besked på Twitter siger Xbox-marketingschef Aaron Greenberg at der er "no plans to tease, temper, or spoil anything", og netop det der med ikke at ville bede nogen om at skrue ned for forventningerne lader til at insinuere at de om ikke andet er selvsikre på det de har at fremvise.

Microsoft har allerede teaset Fable, og har desuden slået fast at ingen af trailerne fra deres førstepartstitler består udelukkende af CG, som mange af trailerne for et par år siden gjorde, og som Sony eksempelvis gjorde med Concord, Marathon og Fairgames for kort tid siden.

Hvad håber du på at se fra Xbox Games Showcase?

Xbox lader til at være ret sikre på deres Games Showcase denne gang


Indlæser mere indhold