Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Xbox, Mojang og Elgiganten tilbyder Minecoins for gammel elektronik

Initiativet skal inspirere til genbrug af dit gamle eWaste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rigtig mange af os har gammel elektronik liggende omkring i husstanden, som hverken kan gives væk eller bruges, og det rigtige at gøre er naturligvis at få det hele genanvendt, eftersom at mange af råmaterialerne nu kan genbruges. Den udvikling ønsker Microsoft, Mojang og Elgiganten at sætte skub i med en ny kampagne.

Via en ny underside har de tre virksomheder løftet sløret for initiativet Urban Miner, hvor du kan genanvende din gamle forbrugerelektronik, for så derfor at indsamle Minecoins til Minecraft som du enten kan bruge selv eller give væk.

Det er ret let at være med, for du skal egentlig bare tage dine gamle eller ødelagte problemer til en Elgiganten-butik, ig så kan du få 850 Minecoins.

"Urban Miner-kampagnen handler om at forbinde de handlinger, du udfører i spillet med de handlinger, du bør foretage i det virkelige liv. Ligesom det at indsamle materialer i Minecraft giver dig mulighed for at skabe uendelige nye kreationer, betyder genanvendelse af din gamle elektronik, at de værdifulde materialer kan genanvendes i nye produkter, i stedet for at der skal udvindes nye materialer."

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold