Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising 3

Xbox One-anmeldelser - og alle de andre

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Microsofts kommende konsol ikke udkommer før 2014 i Danmark, skal du ikke snydes for anmeldelser af spillene dertil. Derfor tager vi i denne uge hul på de mange titler til Xbox One-konsollen med en lang række anmeldelser her på Gamereactor. Hvilke kan vi endnu ikke røbe, men du kan jo gætte med.

Det sker fra klokken 15:00 i dag og de næste par dage.

Er du mere til PlayStation, kan du se frem til anmeldelsen af Lego Marvel Super Heroes på både PS3 samt PS4.

Fans af Nintendos konsol vil sikkert hellere læse om Super Mario 3D World, og den anmeldelse får du naturligvis også i denne uge.

Ses vi?

Dead Rising 3

Relaterede tekster

8
Dead Rising 3Score

Dead Rising 3

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Den næste konsolgeneration er her endelig, og en af de første titler, der stavrer ind på Xbox One, er Capcoms Dead Rising 3.

1
Se her om du vandt E3-loot

Se her om du vandt E3-loot

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi bad dig blogge om din bedste E3-trailer i denne nyhed. Til gengæld lovede vi noget loot fra E3-messen til en heldig vinder. Vi har nu gravet lidt i godteposen og...

5
Dead Rising går til filmen

Dead Rising går til filmen

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ifølge to Variety er Capcoms zombie-serie Dead Rising på vej til filmenes verden. Det er studiet Contradiction Films, der står bag, som senest har lavet Mortal Kombat:...Indlæser mere indhold