Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Xbox Series X leverer næsten samme grafiske resultater som RTX 2080TI i Gears 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis er det kun i glimt at vi har set spil køre på Xbox Series X og PlayStation 5, og vi har endnu ikke set nogle spil i aktion der faktisk er designet fra bunden af til at drage fordel af maskinernes hestekræfter. Men det lader dog til at begge er ganske kraftfulde, og i hvert fald kan Xbox Series X hamle op med PC-branchens lige nu stærkeste konsumgrafikkort, RTX 2080TI.

Dette afsløres i en ny Digital Foundry-video, hvor de har testet Gears 5 på både Xbox Series X, Xbox One X og PC, og i slutningen af videoen afslører de benchmark-resultater for hver af platformene.

"They compared it directly to a PC with a RTX 2080TI and a Threadripper 2950x, so that's a 16-core CPU, and that thing had 64GB of memory as well, and basically what the benchmark showed was that with that PC running the exact same settings as Xbox Series X with a fixed resolution, without dynamic resolution of course, they produce nearly identical results."

De fik dog ikke lov til at vise den egentlig benchmark-grafik, desværre. Men spændende er det da.

Gears 5

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold